Referenciák

Kántor Gergely2016. októberében 2 döntetlennel és 9 győzelemmel Kántor Gergely 17 évesen magyar felnőtt rapid bajnokságot nyert.

2015. tavaszán Papp Krisztina kvalifikálta magát a 2016-os riói olimpiára a maratoni távon. Ősztől együtt készültünk jóga módszerekkel, relaxációval, légzéstechnikákkal, valamint közös célok felállításával és a motivációk tisztázásával.

kokeny_tibor_ftc_noi_kezilabda_20152015. májusában két nyert mérkőzéssel az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata bajnokságot nyert. A Népligetben bravúrral, Győrben végig vezetve sima kétgólos győzelemmel gyűjtötte be a csapat a bajnoki címet.

Máthé GáborMáthé Gábor Siketlimpiai bajnok, 2013. Szófia, tenisz

A 2013-as Siketlimpiára az edzések mellett együtt kezdtünk felkészülni Gáborral. A cél az volt, hogy csúcsformába hozzuk a július-augusztusi szófiai viadalra. Gábor eredményei és elszántsága előzetesen is meggyőzőek voltak, de az aranyhoz szükség volt több pszichológiai módszer alkalmazására, és speciális jógatechnikákra. 2013. augusztus 3-án eljött a pillanat, amiért hosszú évek óta dolgozott Gábor: a döntőben 7:6, 6:2, 7:6 arányban legyőzte Mikaël Laurent-t, az elsőként kiemelt franciát. Még több információ Máthé Gáborról IDE kattintva.

Risztov Éva olimpiai bajnok, 2012 London, 10km úszásRisztov Éva

2011. szeptemberétől kifejezetten a Londoni Olimpiára történő felkészülés jegyében kezdtük jógával és bizonyos pszichológiai módszerekkel támogatni Éva munkáját. Mind a debreceni Országos Bajnokság (2012.), mind az Európa Bajnokság (2012.) biztató eredményeket hozott. A koronát azonban a londoni hosszútávúszó aranyérem hozta meg.
További részletek IDE kattintva.