Magamról szakmailag

Ahol dolgoztam, és amikkel foglalkoztam felsorolásszerűen. A Debreceni Egyetemen évekig oktattam több tárgyat pszichológus hallgatóknak. A Testnevelési Egyetemen oktattam pszichológiai tárgyakat, valamint a sportpszichológus szakképzésben szakmai tárgyakat 2018-2021 között. Van újságíró végzettségem, és 10 évig főszerkesztője voltam a Gjána Gangá című jógamagazinnak. Nemzetközi és hazai jógaoktatói végzettséggel rendelkezem. 6 évfolyam jógaoktató képzést szerveztem összesen 70 végzett személlyel.

Elvégeztem a craniosacralis terápiás képzés első két szintjét, mely sokszor hasznos sportolóknak, és a kiégési szindróma (burnout) érintettjeinek. Sportpszichológus végzettséget 2017-ben szereztem, a referenciák között több komoly eredményt felsorakoztató sportolót említek. Oktattam és gyakorlatban is dolgoztam krízisintervenció és veszteség témakörben, melynek szerves része a veszteség és gyász kezelése.

Kikkel dolgoztam

Sportolók: Risztov Éva, Máthé Gábor, FTC felnőtt női kézilabdacsapata, Horváth Márton, Széles Ákos, Huszti Kata, Háfra Noémi, Papp Krisztina

Mindjárt jön a többi, csak megkérdezem őket :)

Sportpszichológus