Horváth Márton

Horváth Márton még az U23 kategóriába esik, de már kétszeres felnőtt magyar bajnok (kenu maraton páros Kövér Mártonnal, 2020, 2021). Szintén párosban érték el 2021. legelőkelőbb eredményeit: európa bajnoki aranyérmet és világbajnoki bronzot.

Marcival régebb óta dolgozunk együtt, és különleges figyelme és memóriája, valamint a technikákat a gyakorlatba beépítő remek képessége komoly fejlődést hozott számára a mentális felkészülésben.

Horváth Márton

Huszti Kata

2019-ben Huszti Kata megnyerte az első magyar Exatlont, melyre együtt készültünk regenerációval és sportpszichológiai technikákkal.

Huszti Kata

Papp Krisztina

2015. tavaszán Papp Krisztina kvalifikálta magát a 2016-os riói olimpiára a maratoni távon. Ősztől együtt készültünk jóga módszerekkel, relaxációval, légzéstechnikákkal, valamint közös célok felállításával és a motivációk tisztázásával.

Papp Krisztina háromszoros „Az év magyar atlétája” (2006, 2009, 2010) díjazott. Sokszoros magyar bajnok különböző távokon.

Papp Krisztina

FTC női kézilabdacsapata

2015. májusában két nyert mérkőzéssel az FTC női kézilabdacsapata bajnokságot nyert. A Népligetben bravúrral, Győrben végig vezetve sima kétgólos győzelemmel gyűjtötte be a csapat a bajnoki címet.

FTC női kézilabdacsapata

Máthé Gábor

A 2013-as Siketlimpiára az edzések mellett együtt kezdtünk felkészülni Gáborral. A cél az volt, hogy csúcsformába hozzuk a július-augusztusi szófiai viadalra.

Gábor eredményei és elszántsága előzetesen is meggyőzőek voltak, de az aranyhoz szükség volt több pszichológiai módszer alkalmazására, és speciális jógatechnikákra. 2013. augusztus 3-án eljött a pillanat, amiért hosszú évek óta dolgozott Gábor: a döntőben 7:6, 6:2, 7:6 arányban legyőzte Mikaël Laurent-t, az elsőként kiemelt franciát.

Máthé Gábor

Risztov Éva

2011. szeptemberétől kifejezetten a Londoni Olimpiára történő felkészülés jegyében kezdtük jógával és bizonyos pszichológiai módszerekkel támogatni Éva munkáját.

Mind a debreceni Országos Bajnokság (2012.), mind az Európa Bajnokság (2012.) biztató eredményeket hozott. A koronát azonban a londoni hosszútávúszó olimpiai bajnoki aranyérem hozta meg.